Disclaimer

Wij besteden zo veel mogelijk zorg aan actuele, correcte en betrouwbare informatie op deze website. Ook spannen wij ons in voor een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid van deze website en de elektronische diensten die wij aanbieden.

Onze website

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. We kunnen niet garanderen dat onze website foutloos werkt en continu toegankelijk is. We zijn niet aansprakelijk voor schade door onjuiste of onvolledige informatie op deze website, of schade door storingen. Dit geldt ook voor andere door ons elektronisch aangeboden diensten. Ook aanvaarden we geen verantwoordelijkheid over de inhoud van gelinkte websites die niet door Bewuzt worden onderhouden. Bijvoorbeeld websites waar Bewuzt naar toe linkt, of websites die verwijzen naar onze website.

Informatie wijzigen

Bewuzt behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website te wijzigen. We geven geen garantie dat e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt. Daarom aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor de gevolgen hiervan.

Voorwaarden en reglementen

Op overeenkomsten met Bewuzt zijn de geldende verzekeringsvoorwaarden van toepassing. Bij een verschil tussen die voorwaarden en de algemene informatie op deze website, gaat de tekst van de voorwaarden voor.