Wijzigen zorgverzekering

Wil je iets wijzigen zoals je zorgverzekeringbetaalwijzerekeningnummer of e-mailadres? Dit kun je heel makkelijk zelf doen in de VGZbewuzt app of in Mijn VGZbewuzt.

Wijzig zélf in de VGZbewuzt app of in Mijn VGZbewuzt

  • Jouw rekeningnummer en betaalwijze
  • Jouw zorgverzekering (tussen 12 november en 31 januari)
  • Jouw e-mailadres
  • Jouw eigen risico (tussen 12 november en 31 januari)

Verandert je gezinssituatie?

Verwacht je gezinsuitbreiding of ga je uit elkaar? Dan is de kans groot dat je wensen over je zorgverzekering ook veranderen. Wij doen daarom graag een verzekeringscheck met je. Daarbij kijken we samen met jou of een ander pakket volgend jaar beter past bij je nieuwe situatie.

Zorgverzekering opzeggen

Dat vinden we nooit fijn om te horen. Maar natuurlijk helpen we jou ook hierbij.

Voorletters gewijzigd? Geef dit zelf aan ons door

Zijn jouw voorletters gewijzigd? Dan moet je deze verandering zelf aan ons doorgeven. Je kunt deze wijziging telefonisch aan ons doorgeven

Wanneer hoef ik niks door te geven aan VGZbewuzt?

Er zijn een aantal wijzigingen die je niet aan ons hoeft door te geven. Deze wijzigingen geef je namelijk altijd door aan je gemeente. Het gaat dan om een adreswijziging. Maar ook om een wijziging van je achternaam of geslacht. Je gemeente stuurt deze wijzigingen naar VGZbewuzt. Wij verwerken de wijziging. De aanpassingen zijn binnen 14 werkdagen zichtbaar in Mijn VGZbewuzt.

Zoek een nieuwe huisarts of tandarts in de Zorgzoeker

Zoek je vanwege bijvoorbeeld je verhuizing een nieuwe huisarts en tandarts in de buurt? Dat kan eenvoudig in onze Zorgzoeker!