Ontdek onze apps

Beweeg de verzekeringen van rechts naar links

VGZ Mindfulness Coach

Minder stress en meer leven in het moment. VGZ Mindfulness Coach is dé gratis mindfulness app voor heel Nederland.

Meer ontspanning en minder stress? Maak gratis gebruik van VGZ Mindfulness Coach. Al meer dan 1 miljoen keer gedownload en nu met veel nieuwe oefeningen. Zo creëer je op een makkelijke manier een rustmomentje in jouw dag. Adem in, adem uit. 

Gratis VGZ Soepel en Sterk Coach

Wil jij ook sterker en soepeler worden? VGZ Soepel en Sterk Coach helpt je. Een gratis app vol met beweegprogramma's ontwikkeld door fysiotherapeuten. Gebruik de app wanneer het jou uitkomt en voorkom blessures aan je nek of rug.

Extra services van Bewuzt voor jou

Online programma's van Therapieland

Je kan zelf aan de slag met de online programma’s Stressles en Lekker slapen van Therapieland. Kies je voor de aanvullende bundel bewuzt fit of bewuzt gezond? Dan worden de programma's vergoed. Kies je voor alleen de basisverzekering? Dan krijg je 70% korting op het programma.

Medicijnen regelen vanuit je broekzak

Bij de online apotheek regel je alles voor je medicijnen in één app. En je medicijnen worden gratis thuisbezorgd. Waar en wanneer jij dat wilt. Snel, makkelijk en ook nog eens voordelig! Met handige herhaalservice, zodat jij een seintje krijgt als je voorraad op is.  

VGZbewuzt app

je gezondheid- en zorgzaken supersnel geregeld

  • Supersnel declareren én altijd inzicht in je verbruikte zorg
  • Toegang tot digitale services om gezonder te leven
  • Stel je vraag 24/7 in de chat

Download de VGZbewuzt app