Gezondheid staat voorop

Extra services om gezonder te leven

Jouw gezondheid staat voorop. Daarom kun jij als verzekerde van VGZbewuzt gebruikmaken van digitale gezondheidsservices van VGZ. Dat is goed nieuws! Zo helpen we je beter slapen, bewegen of ontspannen. En: je vindt het allemaal in je VGZbewuzt app. Makkelijk toch?

Bekijk onze gezondheidsservices

Lekker in je vel

Meer ontspanning en minder stress? Maak gratis gebruik van de VGZ Mindfulness Coach app. Al meer dan 1 miljoen keer gedownload en nu met veel nieuwe oefeningen. Zo creëer je op een makkelijke manier een rustmomentje in jouw dag. Adem in, adem uit. 

Gratis VGZ Soepel en Sterk Coach

Wil jij ook sterker en soepeler worden? De VGZ Soepel en Sterk Coach app helpt. Een gratis app vol met beweegprogramma's ontwikkeld door fysiotherapeuten. Gebruik de app wanneer het jou uitkomt en voorkom blessures aan je nek of rug.

Meer ontspannen en beter slapen

Nieuw! Online programma’s van Therapieland, voor minder stress en beter slapen. Ontwikkeld met psychologen en ervaringsdeskundigen. Kies je voor de aanvullende bundel bewuzt fit of bewuzt gezond? Dan worden de programma's vergoed. Kies je voor alleen de basisverzekering? Dan geldt een speciale prijs.  

Medicijnen regelen vanuit je broekzak

Bij de online apotheek regel je alles voor je medicijnen in één app. En je medicijnen worden gratis thuisbezorgd. Waar en wanneer jij dat wilt. Snel, makkelijk en ook nog eens voordelig! Met handige herhaalservice, zodat jij een seintje krijgt als je voorraad op is.  

VGZbewuzt app

je gezondheid- en zorgzaken supersnel geregeld

  • Supersnel declareren én altijd inzicht in je verbruikte zorg
  • Toegang tot digitale services om gezonder te leven
  • Stel je vraag 24/7 in de chat

Download de VGZbewuzt app