VGZbewuzt,

de digitale zorgverzekering
van Coöperatie VGZ 

Dit is VGZbewuzt


VGZbewuzt is de digitale zorgverzekering van Coöperatie VGZ. We zijn er voor iedereen die verzekerd wil zijn van goede zorg, maar niet meer wil betalen dan nodig is. Geen poespas, wél goed verzekerd.
 

  • 3 aanvullende bundels zonder poespas
  • Alles snel geregeld via de handige VGZbewuzt app
  • Extra services voor je gezondheid

Gemak staat voorop

Bij VGZbewuzt maken we alles zo makkelijk mogelijk, zodat je weinig met je zorgverzekering bezig hoeft te zijn.

Handige VGZbewuzt app

Al je gezondheid- en zorgzaken regel je gemakkelijk en supersnel  in de handige VGZbewuzt app. De meest complete zorgverzekeringsapp van Nederland.

Pakketten zonder poespas

Omdat onze pakketten minder uitgebreid zijn, betaal je alleen voor wat bij jou past. Dat is makkelijk vergelijken én kiezen! En je krijgt altijd een gratis tandongevallenverzekering wanneer je kiest voor een bundel.  

Medicijnen geregeld vanuit je broekzak

Gebruik jij wel eens medicijnen? Met de online apotheek heb je je medicijnen snel, makkelijk en voordelig geregeld. En je krijgt alles gratis thuisbezorgd.

Gezondheid staat voorop

Gezonder leven is niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen we. Daarom heb je via de VGZbewuzt app toegang tot een aantal digitale services van VGZ. Deze helpen je om lekker in je vel te zitten.

Minder stress en meer ontspanning

Maak gratis gebruik van de VGZ Mindfulness coach app. Met ruim 75 oefeningen zit er altijd wel iets bij dat bij jou past.

Zekerheid staat voorop  

Bij VGZbewuzt heb je het gemak van een digitale zorgverzekering met de zekerheid van goede zorg. Heb je zorg nodig? Dan kun je bij ons rekenen op hulp bij het vinden van de best passende zorg.

Onderdeel van VGZ

VGZbewuzt is onderdeel van VGZ, een coöperatie zonder winstoogmerk. Samen met onze partners én onze leden werken we elke dag aan een gezonder Nederland met toekomstbestendige zorg. Voor iedereen. 

Wil je weten wat het verschil is tussen VGZbewuzt en VGZ? We leggen het graag voor je uit.

 

Van en voor leden

Coöperatie VGZ is van en voor leden. Dat betekent dat jij ook je stem kunt laten horen. Daarvoor hebben we de ledenraad. Een ledenraad zorgt dat de belangen van leden terug te zien zijn in het beleid en al onze activiteiten. Denk daarbij aan de kwaliteit van zorg en een goede service.

Meer over de ledenraad