Buitenland

Lekker op vakantie! Om zeker te zijn van een onbezorgde vakantie hebben we een aantal tips voor je verzameld. Neem ze even door. Dan ben je goed voorbereid en geniet je nog meer van de vakantie.

Zorg nodig in het buitenland? Bel de VGZbewuzt Alarmcentrale

Ben je in het buitenland en heb je zorg nodig die niet kan wachten tot je weer thuis bent? Bel dan direct met de VGZbewuzt Alarmcentrale: +31 40 297 58 90. Onze medewerkers staan 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor je klaar. Ook als je twijfelt of vragen hebt over vergoedingen tijdens jouw reis is het verstandig om contact met ons op te nemen. Zo voorkom je verrassingen achteraf.

Goed voorbereid op reis: bekijk deze tips

Ga je op reis? Dan is het verstandig om vooraf een aantal dingen te bekijken. Zoals je vergoeding of hoe je verzekerd bent. Wij helpen je op weg met deze informatie.

Goed voorbereid op reis-checklist

Reisverzekering van Univé

Met onze zorgverzekering ben je verzekerd van goede zorg in Nederland. Maar in het buitenland worden niet altijd alle kosten vergoed. Een doorlopende reisverzekering kan daarom handig zijn. Bijvoorbeeld van onze partner Univé. Vanaf € 4,99 per maand met vergoedingen voor:

  • Hulp en vervoer
  • Bagage en geld tot € 2.500 per persoon
  • Medische kosten
  • Ongevallendekking
  • Werelddekking