Lekker slapen

Online programma van Therapieland

Heb je moeite met in slaap vallen of doorslapen? Een paar nachten slecht slapen kan er al voor zorgen dat je sneller boos wordt. Of minder goed je aandacht erbij kunt houden. En dat is niet fijn. In het programma Lekker slapen krijg je ontspanningsoefeningen en tips.

 

3 redenen om het programma te volgen:

 • Helpt inzicht krijgen in je slaapproblemen
 • Geeft je tips om jouw slaapgewoonten te veranderen
 • Je krijgt ontspanningsoefeningen voor een goede nachtrust

 16.540 anderen gingen je voor

Zo werkt het

 1. Meld je aan bij Therapieland

  Wil je direct starten? Maak gemakkelijk een account aan bij Therapieland om te kunnen starten met het programma Lekker slapen.

 2. Start met het programma Lekker slapen

   Duurt ongeveer 5 tot 6 weken

  Het programma is bedoeld voor iedereen met slaapproblemen. Jong en oud. Bij slaapproblemen kan je denken aan slecht in slaap kunnen vallen, niet kunnen doorslapen en moeite hebben met wakker worden. Heb je de diagnose slapeloosheid (insomnia)? Volg het programma dan onder begeleiding van een arts of psycholoog.

  • Het programma Lekker slapen bestaat uit 5 sessies. De kennismaking is altijd gratis. Zo kun je ontdekken of het programma bij je past.
  • Je kiest je eigen videobegeleider, die jou door het programma begeleidt.
  • Je bepaalt je eigen tempo. De meeste mensen ronden dit programma af binnen 5 tot 6 weken.
 3. De betaalstap

  De introductie van het programma is gratis zodat je kunt zien of het programma bij je past. Na de eerste sessie volgt de betaalstap. Het bedrag voor het hele programma is 15,95. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDEAL. Daarna ontvang je de rekening in je mailbox.

De voordelen van het programma: Lekker slapen

68%

van de gebruikers geeft aan minder klachten te hebben

7,1

is de gemiddelde waardering van het programma door gebruikers

16.540

andere tevreden gebruikers
gingen je voor

Bron: Therapieland

Veelgestelde vragen over Therapieland

 • Heb je een vraag over een programma? Stel jouw vraag dan aan Therapieland. Dat kan op 3 manieren:
  1. Ben je ingelogd bij Therapieland? Gebruik dan de knop ‘Oplossingen en Contact’.
  2. Je kunt ook mailen naar: info@therapieland.nl.
  3. Of bellen: 020-7712848, van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.
 • Je kunt de kosten declareren als je een aanvullende verzekering hebt bij VGZbewuzt. En als je nog preventiebudget over hebt. Dat kun je zien in Mijn VGZbewuzt bij ‘Mijn vergoedingen’.
 • Je kiest een programma. Je kunt eerst kosteloos het programma bekijken. Wil je het programma doen? Dan betaal je het programma meteen op de website van Therapieland. Dit gaat via iDEAL. Je krijgt dan een rekening. Deze rekening kun je via de VGZbewuzt app of in Mijn VGZbewuzt bij ons declareren. Heb je recht op vergoeding? Dan maken wij het bedrag binnen 4 werkdagen aan jou over.
 • Therapieland wil weten of jij verzekerd bent bij VGZbewuzt. Want dan kun je een programma doen. Ook heeft Therapieland jouw verzekeringsgegevens nodig voor de rekening van een programma. Met de rekening kun je de kosten declareren bij VGZbewuzt. Jouw gegevens over het gebruik van een programma gaan niet naar VGZbewuzt.
 • Ja, dat kan! Ook als je geen aanvullende verzekering hebt of als jouw preventiebudget op is. Je betaalt dan de speciale lage prijs voor jou als verzekerde bij VGZbewuzt. Je kunt de kosten dan natuurlijk niet bij ons declareren.
 • Niks! Jouw gegevens blijven bij Therapieland. Deze gegevens gaan niet naar VGZbewuzt. Wat jij doet in de programma’s blijft anoniem.
 • Nee. Je betaalt 1 keer voor een programma. Je zit verder nergens aan vast. Wel hou je jouw hele leven toegang tot het programma dat jij doet.

Wil je minder stress of een betere nachtrust?

Probeer de programma's van Therapieland.

Met de online programma’s van Therapieland kun je altijd en overal aan de slag. Wil je gratis ontdekken of Stressles of Lekker slapen bij je past? Meld je aan op Therapieland en kies jouw programma.

Direct aanmelden op Therapieland.nl