Stressles

Online programma van Therapieland

Heb je last van stress? In het programma Stressles geven we je tips om stress op tijd te herkennen. Zo voorkom je dat je stressklachten erger worden. En wist je dat slaap, voeding en beweging invloed kunnen hebben op stress? Met Stressles leer je er meer over!

3 redenen om het programma te volgen:

 • Helpt je stress te herkennen
 • Je krijgt handige tips om stress te verminderen
 • Je leert om op tijd om hulp te vragen

 3.812 anderen gingen je voor

Zo werkt het

 1. Meld je aan bij Therapieland

  Wil je direct starten? Maak gemakkelijk een account aan bij Therapieland om te kunnen starten met het programma Stressles.

 2. Start met het online programma Stressles

   Duurt ongeveer 2 tot 9 weken

  Dit programma is speciaal gemaakt voor als je last hebt van lichte of zwaardere stressklachten. Het programma werkt juist ook goed om ergere klachten te voorkomen, omdat je signalen van stress leert herkennen.

  • Het programma Stressles bestaat uit 5 sessies. De kennismaking van Stressles is altijd gratis. Daarna kies je nog één sessie om gratis volgen. Zo kun je ontdekken of het programma bij je past. Hierna volgt de stap om te betalen.
  • Wil je doorgaan? Kies je eigen videobegeleider, die jou door het programma begeleidt
  • Je bepaalt je eigen tempo. De meeste mensen ronden het programma af binnen 2 tot 9 weken
 3. De betaalstap

  Het programma bestaat uit 5 sessies. De introductie en één sessie naar keuze zijn gratis. Daarna volgt de betaalstap. Het bedrag voor het hele programma is 15,95. Je betaalt gemakkelijk en veilig via iDEAL. Vervolgens ontvang je de factuur in je mailbox.

   

De voordelen van het programma: Stressles

74%

van de gebruikers geeft aan minder klachten te hebben

7,5

is de gemiddelde waardering van het programma door gebruikers

3.812

andere tevreden gebruikers
gingen je voor

Bron: Therapieland

Veelgestelde vragen over Therapieland

 • Heb je een vraag over een programma? Stel jouw vraag dan aan Therapieland. Dat kan op 3 manieren:
  1. Ben je ingelogd bij Therapieland? Gebruik dan de knop ‘Oplossingen en Contact’.
  2. Je kunt ook mailen naar: info@therapieland.nl.
  3. Of bellen: 020-7712848, van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur.
 • Je kunt de kosten declareren als je een aanvullende verzekering hebt bij VGZbewuzt. En als je nog preventiebudget over hebt. Dat kun je zien in Mijn VGZbewuzt bij ‘Mijn vergoedingen’.
 • Je kiest een programma. Je kunt eerst kosteloos het programma bekijken. Wil je het programma doen? Dan betaal je het programma meteen op de website van Therapieland. Dit gaat via iDEAL. Je krijgt dan een rekening. Deze rekening kun je via de VGZbewuzt app of in Mijn VGZbewuzt bij ons declareren. Heb je recht op vergoeding? Dan maken wij het bedrag binnen 4 werkdagen aan jou over.
 • Therapieland wil weten of jij verzekerd bent bij VGZbewuzt. Want dan kun je een programma doen. Ook heeft Therapieland jouw verzekeringsgegevens nodig voor de rekening van een programma. Met de rekening kun je de kosten declareren bij VGZbewuzt. Jouw gegevens over het gebruik van een programma gaan niet naar VGZbewuzt.
 • Ja, dat kan! Ook als je geen aanvullende verzekering hebt of als jouw preventiebudget op is. Je betaalt dan de speciale lage prijs voor jou als verzekerde bij VGZbewuzt. Je kunt de kosten dan natuurlijk niet bij ons declareren.
 • Niks! Jouw gegevens blijven bij Therapieland. Deze gegevens gaan niet naar VGZbewuzt. Wat jij doet in de programma’s blijft anoniem.
 • Nee. Je betaalt 1 keer voor een programma. Je zit verder nergens aan vast. Wel hou je jouw hele leven toegang tot het programma dat jij doet.

Twijfel je?

Bespreek dan met je eigen huisarts of praktijkondersteuner of dit zelfhulp-programma past bij jouw situatie.

Wil je minder stress of een betere nachtrust?

Probeer de programma's van Therapieland

Met de online programma’s van Therapieland kun je altijd en overal aan de slag. Wil je gratis ontdekken of Stressles of Lekker slapen bij je past? Meld je aan op Therapieland en kies jouw programma.

Direct aanmelden op Therapieland.nl