Zorg rondom Parkinson

Heb je Parkinson en heb je daardoor fysiotherapie, ergotherapie of logopedie nodig? Dan kun je kiezen voor zorgverleners die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Je bent dan verzekerd van goede zorg, want deze zorgverleners zijn opgeleid om deskundige begeleiding en zorg te leveren aan mensen met de ziekte van Parkinson.

Deskundige zorg bij jou in de buurt

Als je kiest voor een zorgverlener die is aangesloten bij het landelijke netwerk van ParkinsonNet dan kun je rekenen op:

  • Een optimale behandeling aan huis of dichtbij huis
  • Zorg die goed op elkaar is afgestemd, omdat er samenwerking en kennisuitwisseling plaatsvindt tussen de aangesloten zorgverleners, zoals de Parkinson-verpleegkundige en neuroloog

ParkinsonNet en jouw vergoeding

Voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie voor de behandeling van de ziekte van Parkinson hebben we alleen zorgverleners gecontracteerd die zijn aangesloten bij ParkinsonNet. Welke zorgverleners dit zijn, vind je in de Zorgzoeker. Ga je naar een zorgverlener waarmee wij geen contract hebben? Dan krijg je mogelijk een lagere vergoeding. 

Vergoeding zorg via ParkinsonNet

Heb je Parkinson en fysiotherapie, ergotherapie of logopedie nodig? Bekijk dan de vergoedingenpagina voor de zorg die je nodig hebt. Daar lees je wat je vergoeding is, of je eigen risico betaalt en of je een verwijzing of machtiging nodig hebt. Maar ook hoe het zit met je vergoeding als je naar een zorgverlener gaat die niet is aangesloten bij ParkinsonNet (lagere vergoeding).