De Zorgzoeker: hoe werkt het

In de Zorgzoeker zie je met welke zorgverleners wij een contract hebben. Lees hier hoe de Zorgzoeker precies werkt. Wij leggen het je uit aan de hand van een voorbeeld.

Voorbeeld: we zoeken een fysiotherapeut in Amsterdam

  1. Ga naar de Zorgzoeker. Hier kun je zoeken op de zorg die je nodig hebt. In dit voorbeeld zoeken we naar: Algemene fysiotherapie in Amsterdam.
  2. Typ in het eerste veld de zorgsoort, het specialisme of de zorgverlener die je zoekt.
  3. Klik de suggestie aan die voldoet aan jouw zoekopdracht.
  4. Vul jouw postcode in of zoek op plaatsnaam.
  5. Klik op 'Vind zorgverlener'.

De zoekresultaten

Zo krijg je een overzicht van fysiotherapeuten bij je in de buurt. Je ziet de fysiotherapeut die het dichtstbij zit bovenaan. Maar je kunt ook sorteren op 'Naam'. Dan krijg je een lijst met fysiotherapeuten op alfabetische volgorde. Allemaal bij je in de buurt.

Kiezen voor een gecontracteerde of niet-gecontracteerde zorgverlener

Standaard zie je alleen de fysiotherapeuten met wie wij een contract hebben. Wil je ook fysiotherapeuten zien met wie wij geen contract hebben? Dan kun je dit in het linker menu aangeven. Je bent vrij om zelf jouw fysiotherapeut te kiezen. Maar ga je naar een fysiotherapeut zonder contract? Dan krijg je in de meeste gevallen een lagere vergoeding.

Preciezer zoeken met het filter

Met het filter kun je jouw zoekopdracht verder verfijnen. Ben je bijvoorbeeld toch op zoek naar een specifieke zorgsoort zoals 'Bekkenfysiotherapie'? Selecteer deze dan binnen de zorgsoort 'Algemene fysiotherapie'. En verklein zo jouw aantal resultaten tot je het gewenste resultaat gevonden hebt.